Close
Activate The Go Gift Card Theme Embed App
Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Politica de Confidențialitate

DATELE CU CARACTER PERSONAL
Compania colectează date cu caracter personal atunci când comunică sau interacționează cu Utilizatorii sau Cumpărătorii prin intermediul Website-ului, de regulă date necesare identificării, localizării, contactării sau încheierii Contractului cu Utilizatorul sau Cumpărătorul.

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal are la bază prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare “Regulamentul general de protectie a datelor”), care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum şi pe legislaţia naţională aplicabilă.

Compania poate colecta, fără ca enumerarea să fie exhaustivă, date cu caracter personal care includ:

· Date necesare înregistrării unui cont decumpărături sau a unei liste de dorințe,
· Date de facturare şi livrare a produselor comandate,
· Datele contului bancar şi datele cardurilor bancare,
· Date de abonare la newsletter-ul Website-ului, · Informații despre tranzacții sau despre interacţiunea Cumpărătorului cu Compania, cum ar fi istoricul achizițiilor, informații despre contul clienților etc,
· Informații despre computer și/sau dispozitive mobile utilizate de Cumpărător și informaţii privind serviciile de notificare pe care acesta le solicită,
· Informații precise despre locație, dacă acestea sunt furnizate de Cumpărător,
· Informații generale despre locație de pe browserul sau dispozitivul Cumpărătorului.

Mai pot fi colectate informaţii cum ar fi adrese de protocol Internet (IP) sau alte identificatoare de dispozitiv, informații despre browser, furnizor de servicii internet (ISP), sistem de operare, locație, data și ora etc.

Colectarea datelor cu caracter personal se face prin diverse modalitǎți si instrumente specifice precum: aplicaţia de gestiune a newsletterului prezentă pe Website, bifarea opţiunii de abonare la newsletter din cosul de cumpărături sau prin diversele formulare de abonare disponibile pe Website.

Opţiunea pentru abonare la newsletterul Website-ului implică acceptul Utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate. Scopul prelucrării acestor date sunt: înregistrarea în scopuri financiar - contabile si emiterea facturii fiscale, informarea cu privire la comanda plasată de Cumpărator pe Website, informarea despre produsele şi promoţiile Companiei sau despre orice alte promoţii sau activităţi desfăşurate de Companie, respectiv activităţi de marketing/trimiterea de newslettere din baza de date a Companiei, realizarea de analize statistice.

Compania se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terti, cu excepţia partenerilor de servicii de marketing şi alte servicii, agreaţi de Companie cu care există contracte în acest sens şi care se obligă prin acestea să protejeze aceste date. Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului când nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin bifarea opţiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia trebuie să existe dovada acordului expres. Pentru mai multe detalii vezi Politica cu privire la protecția datelor personale.

Conform cerinţelor legale pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date Compania are obligația de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează Utilizatorul sau Cumpărătorul.

Cumpărătorul se obligă să furnizeze Companiei datele necesare facturării, acestea fiind necesare emiterii facturii fiscale aferente comenzii plasate. Refuzul Cumpărătorului de a furniza aceste date determina anularea comenzii.

Cumpărătorii au, conform Regulamentului general de protecţie a datelor, următoarele drepturi:
· Drept de acces - însemnând dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar în caz afirmativ, pot solicita accesul la acestea, precum şi anumite informaţii despre acestea. La solicitarea oricărui participant, va primi şi o copie a Datelor;
· Drept la rectificare - însemnând dreptul de a obţine rectificarea Datelor inexacte, precum şi completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de către participant de informaţii suplimentare;
· Dreptul la ștergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – însemnând că în situaţiile reglementate expres de lege (de exemplu: în cazul în care un participant își retrage consimţământul sau în cazul în care se constată ca Datele au fost prelucrate ilegal), participantul are dreptul de a obţine din partea Societăţii ştergerea Datelor care vă privesc;
· Dreptul de a retrage consimţământul - însemnând dreptul de a retrage, în orice moment, consimţămantul pentru prelucrarea Datelor;
· Dreptul la portabilitatea datelor - însemnând dreptul de a primi Datele pe care le-a furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat şi dreptul de a solicita ca Datele să fie transmise altui operator ales de participant;
· Dreptul la restricționarea prelucrării – însemnând dreptul de a obține din partea Societății restricționarea prelucrării Datelor în anumite situaţii reglementate expres de lege (în special în cazul în care participantul contestă exactitatea Datelor sau în cazul în care prelucrarea este ilegală, dar acesta se opune ştergerii Datelor). În aceste situaţii, cu excepţia stocării, Datele nu vor mai fi prelucrate.
· Dreptul de a depune plângere - însemnând dreptul dparticipanților de a depune plângere faţa de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

II. POLITICA DE COOKIE

Cookie-ul este un fişier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată cand acceseaza acel server.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard driverul utilizatorului).

Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare, precum şi pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor. Aplicaţii tipice sunt reţinerea preferinţelor utilizatorilor şi implementarea sistemului de „coş de cumpărături”. Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului ȋntr-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare şi susţin eforturile SAVINVIBE SRL pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor (de exemplu preferinţele ȋn materie de confidenţialitate online şi istoricul coşului de cumpărături). De asemenea, sunt utilizate ȋn pregătirea unor statistici anonime agregate care ajută la ȋnţelegerea modalitaţii ȋn care un utilizator beneficiază de www.savinskin.com, permiţand ȋmbunătăţirea structurii şi conţinutului, dar excluzand indentificarea personală a utilizatorului.

SAVIN’SKIN foloseste doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe (fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei/browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada ȋn parametrii cookie-ului sau pană sunt sterşe manual de utilizator. Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

O vizita pe www.savinskin.com poate plasa cookie-uri de performanţă a Website-ului, cookie-uri de analiză a vizitatorilor, cookie-uri pentru geotargetting, cookie-uri de ȋnregistrare, cookie-uri pentru publicitate sau cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor sunt doar pentru a facilita anumite funcţionalităţi pentru utilizator şi sunt criptate ȋntr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele. Ȋn general, o aplicaţie folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal ȋn mod implicit.

Aceste setări pot fi schimbate ȋn asa fel ȋncat administrarea automată a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată cand cookie-urile sunt trimise către terminalul sau. Informaţii detaliate despre posibilităţile şi modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite ȋn zona de setari a aplicaţiei (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalităţi ale www.savinskin.com. 

Acceptarea cookie-urilor de către utilizator reprezintă acordul acestuia pentru colectarea de date şi utilizarea acestora conform celor de mai sus. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferinţelor şi intereselor fiecarui utilizator.Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Datorita flexibilităţii lor şi a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri şi cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Coș

Nu mai sunt produse disponibile pentru cumpărare

Coșul dvs. este momentan gol.